Adults

Bij Nautiek bent u aan het juiste adres om met het water in aanraking te komen, leren zeilen, motorboot varen of theorie, we bieden het allemaal aan. Ons team van enthousiaste en kundige instructeurs staat voor u klaar.

Zeilen

Valk zeilen doen we van mei t/m september. De tijden zijn van maandag t.m donderdag van 19:00u tot 21:30u. Zaterdag zeilen we overdag van 10:00u tot 17:00. In overleg kunnen andere momenten ingepland worden. Met onze strippenkaart (6 lessen) kunt u zelf bepalen wanneer u zeilt.

Motorboot

Wilt u op de grachten of Nederlandse rivieren leren varen? Neem dan motorboot les op de Katz, ons 11,50 meter lange motorschip of in een van onze sloepen. We beginnen bij de basis op het open water met als doel te leren varen door de nauwe en drukke grachten van Amsterdam. Onze gekwalificeerde instructeurs leren u graag de kneepjes van het varen. Een les duurt minimaal 2 uur en is flexibel in te plannen als gezamenlijke- of privéles.

Theorie

Onze theorielessen kunnen geheel op uw wensen worden afgestemd. Wij geven cursussen in groepsverband en privé.

Les eigen schip

Leren Zeilen en Motorboot varen bieden we ook aan op uw eigen schip. Aan boord van uw schip vergroot u, onder onze deskundige leiding, uw eigen vaardigheid. Neem voor wensen of begeleiding contact met ons op.