Sailing

Zeilen kan bij Nautiek in vele vormen, zo is er voor iedereen een manier om van de wind en het water te genieten. Lees hieronder welke mogelijkheden het beste bij uw wensen aansluit.

Actief zeilen

Actief en Sportief zeilen doe je in een zwaardboot. Wij hebben Laser-Vago’s (tweepersoonsboot) en Laser-Pico’s (eenpersoonsboot). Beide zijn zwaardboten, wat inhoudt dat een nat pak geen uitzondering is. Met dit in gedachten krijgt u van ons een wetsuit te leen.

Valk zeilen

Blijft u liever droog, dan is een les in een Valk misschien wat voor u. Een Valk is een open zeilboot van 6,5 meter lang en geschikt voor 2 á 3 gevorderde of beginnende cursisten. De instructeur zit samen met u in de boot en geeft les op uw niveau.

Kajuitboot zeilen

Voor het ruimere sop hebben we de Tailwind, ons kajuitjacht van 9,50 meter. Wij varen daarmee op het Markermeer, IJsselmeer en op zee. Op de Tailwind leren wij u zeilen en manoeuvreren op de motor. Andere mogelijkheden zijn les in navigeren en voorbereiding voor een vaarvakantie in het buitenland. Een les op de Tailwind duurt minimaal 6 uur. We maken graag, in overleg met u, een programma op maat. Er kunnen maximaal 3 personen mee.

Lessen

  • Strippenkaart Valk a €375,- p/p (6x 3 uur )
  • Losse Valk les a €75,- p/p (geen privéles)
  • Lasertraining a €35,- p/p (per uur)
  • Lesdag Kajuitboot Tailwind a €600,- (6 uur, max 3 pers.)
  • Valk privéles a €95,- p/p min 3 personen (duur: 3 uur)