Jachthaven

Nautiek heeft haar jachthavens op centrale locaties in het Oostelijk Havengebied. Binnen tien minuten vaart u naar de Amsterdamse grachten. De haven is voorzien van alle benodigdheden voor een veilige en fijne ligplaats voor een boot tot 11 meter.

Per 1-1-2022 heeft u een DOORVAART VIGNET nodig om in Amsterdam te varen. In 2025 wil Amsterdam het varen binnen de grachtengordel alleen toestaan voor boten ZONDER verbrandingsmotor. Echter, het laatste woord is hierover nog niet gesproken. Houd dus de site van de gemeente goed in de gaten. Lees hier de info.

Wij adviseren u in ieder geval voor 31-12-24 een nieuw doorvaartvignet aan te vragen. Daarmee kunt u dan, als dit dit jaar wordt bekrachtigd, ook 3 jaar gebruik maken van de overgangsregeling.

Voorzieningen

De haven heeft camera’s, schriklichten, een toegangspoort, water, elektriciteit en reguliere verlichting. Door haar ligging midden in een woonwijk is er grote sociale controle vanuit de buurt. De havenmeester is 7 dagen per week bereikbaar.

Voor boten met elektrische motoren zijn individuele elektra-aansluitpunten beschikbaar. Hiervoor betaalt u een vaste bijdrage per jaar.

Er is een pomp om oliehoudend bilge- en of toiletwater netjes af te voeren. Als ligplaatshouder kunt u daar op afspraak en GRATIS gebruik van maken. Niet-ligplaatshouders kunnen tegen betaling en op afspraak de pomp gebruiken.

Typen boxen

De boxen in de haven zijn onderverdeeld in 3 typen en worden per jaar verhuurd, van april t/m maart. Er zijn weer ligplaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst van 2024.

Prijzen 2024 (1-4-24 t/m 31-3-25)

Boten tot 6.99. -> €1250

Boten 7.00 – 7.99 -> €1575

Boten 8.00 – 11.00 -> €1837

Regelementen

Havenreglement

Algemene Voorwaarden voor Lig- & Bergplaatsen (Hiswa-Recron)