Jachthaven

Nautiek heeft haar jachthavens op centrale locaties in het Oostelijk Havengebied. Binnen tien minuten vaart u naar de Amsterdamse grachten. De haven is voorzien van alle benodigdheden voor een veilige en fijne ligplaats voor een boot tot 11 meter.

Voorzieningen

De haven heeft camera’s, schriklichten, een toegangspoort, water, elektriciteit en reguliere verlichting. Door haar ligging midden in een woonwijk is er grote sociale controle vanuit de buurt. De havenmeester is 7 dagen per week bereikbaar.

Voor elektrische boten zijn individuele elektra-meters beschikbaar. Er is een pomp om oliehoudend bilge- en of toiletwater netjes af te voeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Niet-ligplaatshouders kunnen tegen betaling ook de pomp gebruiken.

Typen boxen

De boxen in de haven zijn onderverdeeld in 3 typen en worden per jaar verhuurd, van april t/m maart. Er zijn weer ligplaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst van 2021.

Prijzen 2021

1. Boot < 6.99 €1.060,-
2. Boot > 7.00 < 7.99 €1.365,-
3. Boot > 8.00 < 11.00 €1.585,-
Indien u na 1 april start met het huren van een ligplaats betaalt u altijd vanaf de 1e dag van maand dat wij de ligplaats voor u gereserveerd hebben.

Regelementen

Havenreglement

Algemene Voorwaarden voor Lig- & Bergplaatsen (Hiswa-Recron)