Zaalverhuur

Aan boord van een oud binnenvaartschip heeft Nautiek ruimte voor uiteenlopende activiteiten. Het schip ligt in het Oostelijk Havengebied, dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, de auto en zelfs met een bootje.

Ruimte

In de winter van 2023 – 2024 is het schip ingrijpend verbouwd. Er is 15 meter tussen gezet en daarmee heeft het schip weer haar oorspronkelijke lengte van 55 meter. Door de verbouwing beschikt het schip nu over een zaal van 22 meter met daarin de bar. De zaal is naar wens te verkleinen tot een intiemere ruimte. Er is een groot bovendek en een schitterend terras op het water. Van trouw- en verjaardagsfeesten tot vergaderingen en presentaties, alles is mogelijk. Ook kunnen evenementen goed gecombineerd met verschillende watersport activiteiten.

Evenement op maat

Nautiek verzorgt maatwerk en denkt graag mee over de mogelijkheden om uw evenement volledig naar uw wens in te richten. Nautiek beschikt over een compacte, goed uitgeruste keuken, deze is te huur voor eigen gebruik of eigen cateraar. Nautiek kan ook de catering voor u verzorgen. We zijn een flexibel bedrijf met toegewijd personeel en maken graag een afspraak voor het bekijken van de locatie en het bespreken van alle mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Nautiek is gevestigd midden in het Oostelijk Havengebied, achter de Albert Heijn aan de Oostelijke Handelskade. Afslag s114 vanaf de A10. Tram 7 en 26 stoppen om de hoek, net als de bussen 65, 48, 246 en N89. Zelfs vanaf het water is Nautiek goed te bereiken.